Masturbácie, áno alebo radšej nie?!?
Aký je váš osobný názor na masturbáciu? Je vhodné, aby mladý človek prostredníctvom nej spoznával svoje telo a zoznamoval sa so svojou sexualitou?...
Aký je váš osobný názor na masturbáciu? Je vhodné, aby mladý človek prostredníctvom nej spoznával svoje telo a zoznamoval sa so svojou sexualitou?
Katka - osobne si myslím, že je to len a len prospešné, veď ako má vedieť čo mu robí dobre, keď svoje telo nepozná? Samozrejme by to nemalo obmedzovať jeho bežný denný režim. Ako sa hovorí "všetko s mierou!"
očko - mam 42 rokov a pravidelny sex ale aj tak masturbujem denne. ano je masturbacia vhodna
očko - mam 42 rokov a pravidelny sex ale aj tak masturbujem denne. ano je to vhodne
Adula - myslím si,že nie je to nič zle.Ked ma niekto chut na sex a ma partnera ,tak ide za ním a uspokojí sa a ked partera nema tak nech sa uspokojí sam
ivko - Mam slabu erekciu tak mne je lepsia masturbacia
tigrik - ja tiez masturbujem obcas,ked mam chut na svojho partnera a nie je prave doma,tak proste si pomozem.
6 sekund - Chlapi vedia o com hovoria...ruka je ruka! :)
Weronka - Je to velmi príjemné a mne osobne sa to páči!:D
Martin - Taky dobry sexik s partnerkou je super a aj ked pri tom zazivam vacsi orgazmus ako inokedy, aj tak si obcas zamasturbujem. Je to hlavne v pripade, ked niesme dlhsie spolu. Ked som bol single, tak som masturboval pravidelne, takze je to uplne normalna a prirodzena vec, ba dokonca by som povedal, ze potrebna na to aby sa clovek dobre spoznal aj zo sexualneho hladiska.
Vavika - Masturbujem veľmi rada a podľa mňa je to viac než vhodné! :-)
deko33 - mam 23 rokov a masturbujem velmi casto.myslim si ze je to skvela vec. Sice mam priatelku ale ...
StB - Masturbácia sa vyskytuje už u detí,telo vtedy vníma fyzické dráždenia, ktoré, aj keď si ich dieťa neuvedomuje, prinášajú telu zvláštny uspokojivý pocit. Tento fakt napovedá, že sexuálne sa začíname správať už v útlom detstve. Teda masturbácia je niečo, čím nielen uspokojujeme našu prirodzenú potrebu - uspokojenie hormónov ale aj spoznávanie samého seba ako osobnosti so svojim pohlavím. Je tu ešte aj zdravotné pozitívum:mužská masturbácia vyvoláva tiež činnosť prostaty, čím sa eliminujú jej rôzne patologické procesy v pokročilejšom veku.
lehtonen - je to fajne
michal - masturbacia je velmi dobra :)
Rasto - Kto hovorí že nemastrubuje tak klame prave ten si najviac to robi,ved je to normalna vec.
erik_gresko - masturbacia je super vec mam len 12 a sex nemozem a tak mi staci honit si :D
jaja - ja si ju šuchám o paplón a to mi stačí..uspokojuje to moje potreby a dôležitá je aj predstava pri masturbácii podľa mňa..bez toho to nejde
romantika - no Rasto ty by si mi asi neveril ale ja som to nerobila, no môj druhý muž ma to ide asi pomaly naučiť lebo ho to vzrušuje, netvrdim že to nie je príjemné no veľmi sa mi to nepáči.......a StB ano už deti spoznávajú svoje telo v rátane svojich intímností no dospelý človek už tomu rozumie a s trochou vôľe sa vie ovládať nie sme predsa zvieratká ktoré svoju ako ty píšeš prirodzenú potrebu robia pudovo......sme ľudia nie zvieratká...
fešák - Neni nad dobre vyhonene pero, to jiste potvrdi kazda zena po sve vecerni masturbaci.
Simus - ja si myslim,že to nie je nič zlé...ba praim uzastne potom mozem lepsie partnera ,,usmernit" ako akde to mam najradsej... a radsej sa ,,urobit" ako napriklad behat za inym v case nepritomnosti parnera..4x na den dosiahnu orgazzmus..hned sa lepsie dycha aj sa mi viac dari :P amysim si, ze u chlapov tak isto...hoc sex je sex resp. milovanie..., ale ja si myslim ze maturbacia patri k zivotu a kto hovori, ze to nerobi bud klame, alebo nevie o co prichadza :P
Prosíme všetkých užívateľov, aby do komentárov nevkladali vulgarizmy, nadávky alebo iné výrazy urážajúce iných užívateľov. Všetky nevhodné príspevky budú administrátorom vymazané.
Ďalej všetkých užívateľov prosíme, aby do komentárov nevkladali html kód alebo iné špeciálne značky. Html kód je automaticky dekódovaný takže sa bude zobrazovať ako normálny text, ktorý bude následne administrátorom vymazaný.